Dylan Smets 01-04-2024

Ruim 5 jaar geleden kochten we ons eerste arrangement aan bij Lou. Enkele jaren later zijn er nog veel meer arrangementen van hem bij gekomen, zo tevreden zijn wij! De arrangementen zijn ideaal voor onze band, naast de standaard bezetting (blazers) is het combo prima uitgewerkt en is er ook steeds een zangpartij (met evt backing vocals) voorzien. Tot slot niks dan lof voor de zeer correcte en vriendelijke communicatie/afspraken. We kijken nu al uit naar je volgende arrangement!

Jesse van Lankveld 27-03-2024
Geert Vanhoutte 26-03-2024

Sedert enkele jaren kunnen wij met onze harmonie genieten van de bewerkingen van Lou. Stuk voor stuk muzikale pareltjes, die in samenspraak met de dirigent aangepast worden naar de noden van het orkest. De vele composities worden door onze vele toehoorders enorm naar waarde geschat. Wat ook belangrijk is, naast het muzikale, is de correcte naleving van de vooropgestelde periode voor het afleveren van het werk. Het is een eer en genoegen om met Lou samen te werken!

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het