Koor arrangement in combinatie met fanfare of harmonie

Op onze website vind je arrangementen geschikt voor koren in verschillende genres, waaronder pop, klassiek en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een ontroerende ballad, een ruig rocknummer of een sfeervol kerstlied, bij Lou Fijten vind je het allemaal. Blader door onze collectie en ontdek de perfecte nummers voor jouw koor, allemaal georganiseerd voor jouw gemak. Bovendien kun je op onze pagina Arrangementen eenvoudig zoeken op alfabetische volgorde, waardoor het vinden van jouw favoriete nummers nog makkelijker wordt.

Bij Lou Fijten geloven we in maatwerk, daarom bieden we ook de mogelijkheid om elementen toe te voegen aan bestaande arrangementen. Wil je een extra instrumentale partij toevoegen, zangsolisten inschakelen of zelfs een compleet nieuw arrangement laten maken? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we jouw muzikale visie tot leven brengen.

Bekijk alle arrangementen

Arrangementen koormuziek van Lou Fijten

Lou Fijten streeft ernaar om arrangementen in koormuziek te creëren die technisch solide, muzikaal nauwkeurig en bovenal creatief zijn. Elk arrangement wordt zorgvuldig samengesteld om voldoende uitdaging te bieden. De arrangementen van Lou Fijten zijn geschikt voor een breed scala aan koorformaties, waaronder a capella en vocal groups, jongerenkoren, dameskoren en gemengde koren in combinatie met fanfare en harmonie. Het repertoire is net zo divers als het koor zelf, variërend van ballads tot swingende uptempo's die het publiek zeker zullen meekrijgen.

Met een uitgebreid aantal arrangementen in verschillende toonsoorten en thema's, bieden de arrangementen geschikt voor koren van Lou Fijten een gevarieerde ervaring voor koren van alle niveaus en smaken. Als je op zoek bent naar koor arrangementen die een blijvende indruk achterlaten, bekijk dan alle beschikbare arrangementen koormuziek op de website of neem contact op met Lou Fijten om de mogelijkheden te bespreken.

Lou Fijten als arrangeur voor koor
Koren arrangementen door Lou Fijten
Arrangementen voor fanfare en harmonie inclusief koren

Bekijk hier arrangementen

Neem contact op voor de mogelijkheden

Bij Lou Fijten maken we het eenvoudig om het perfecte fanfare of harmonie arrangement te vinden in combinatie met koren. Met onze overzichtelijke alfabetische zoekfunctie navigeer je moeiteloos door een uitgebreide selectie arrangementen voor koren, maar ook voor harmonie of fanfare. Wil je graag een persoonlijke touch toevoegen aan een bestaand arrangement of wil je graag een compositie op maat laten maken? Lou Fijten biedt de mogelijkheid om aanpassingen door te voeren en elementen toe te voegen, zoals vocals of combo's. Dit geeft je de vrijheid om jouw muzikale visie tot in detail te verwezenlijken, waardoor het koor arrangement volledig aansluit bij jouw wensen.

Bij elk arrangement op onze website vind je een handig contactformulier. Vul het formulier in met jouw specifieke verzoeken en Lou Fijten zal contact met je opnemen om de details met je te bespreken. Ontdek alle mogelijkheden!

Vrijblijvend contact opnemen

Interesse in arrangementen / composities? Of gewoon even een berichtje sturen?

Contact opnemen
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies conform regelgeving van de Autoriteit Persoonsgegevens. De cookies worden dus niet gebruikt voor marketingdoeleinden. Bekijk voor meer informatie ons privacybeleid.
Ik begrijp het